Video Screencast Help

Remote Agent for Linux and Unix Servers

Results for Remote Agent for Linux and Unix Servers

I need a solution I have a SLES 10 SP4 server running OES2 SP3 and GroupWise 8.0.3 post HP1 build 105538.  I get backups fine, without reported errors.  Although I still get the ...
Forum Discussion by CabellOD | 18 Dec 2012 | 5 comments
Would be nice if the backupexec agent worked with ubuntu 12.04 rather than crashing when it attempts to start. This is a HUGE issue for me and directly impacts my future product decisions. I hope that you are aware I hope that you are aware that ...
Idea by Arie Valstar | 08 Dec 2012 | 9 comments
I need a solution Hello, Does anyonek know if Backup Exec 2012 is compatible with AIX 6.1 or 5.x ?? What agent is needed for this? If not, can anyone recomend a solution? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tech001 | 07 Dec 2012 | 4 comments
I need a solution All of a sudden my jobs are failing. Checking the logs it is pointing to one server with the error "remote agent not detected". Here is the error: Final ...
Forum Discussion by leekum | 01 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Buenos dias amigos.. Actualmente tengo instalado el Backup Exec 2010 R3 y lo tengo configurado para que todos los viernes a las 23Hs realize un backup completo del ...
Forum Discussion by romanrsr | 23 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution I have recently had to move my DB server which is a Solaris 9 OS box off of domain "A" and on to domain "B". The BE10d is installed on a Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Russ K. | 20 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi,   CentOS does not feature at all on the Software Compatibility List for BE2012 - what does this actually mean in terms of commercial support from Symantec? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gdhgdh | 08 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, We have a Red Hat server 5 with Samba, for area networks, before the migration of Symantec backup exec 10R3 all backup go to 5 LTO Utrium 5, after migration to ...
Forum Discussion by estevegr | 21 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, i´m configuring oracle Rac, but this time with a recovery Database Ex : server1 server2 recovery catalog database (its in the same oracle rac) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by timgarbim | 20 Aug 2012 | 9 comments
I need a solution Hello, We are experiencing a problem with the backup 2 disk jobs. De jobs are running to slow. Last week it worked fine, but this week it doesn't. Some ...
Forum Discussion by DNANOBEL | 15 Aug 2012 | 1 comment