Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution Hi: We are using Symantec BackupExec 2010 R3 backup virtual machine(Vmware), We can successfully backup the vmware server. but can't restore it, I'm using ...
Forum Discussion by monday8848 | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Actually I am trying to Backup a virtual (VMware 5.1) Windows 2012 Standard Server with RAWS. The Backup Exec Server 2014 and Deduplication Vault is running on a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xadox | 24 Jun 2014 | 9 comments
I need a solution Environmnet Windows Server 2012, w/ BU Exec 2014 installed.   Target is a Windows 2008 R2 Service Pack 1 Windows Server, w/ a successful installation of ...
Forum Discussion by aaron Wieczorek | 23 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Dear all, I am using Symantec Backup Exec 2012 to back up about 65 different servers, there is just one (actually two but lets focus on this one) I am having ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Notlupus | 17 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution We recently upgraded one of our server 2003 computers to server 2008 (We'll call this server UPGRADE). Once we did the backup server (we'll call this server ...
Forum Discussion by RWhited | 16 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution On page 863 of the BE 2014 admin manual PDF, the "Requirements for using the Agent for Microsoft Hyper-V" are listed.  One of the requirements is that this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by today | 12 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution We have multiple logon accounts defined in Backup Exec 2014, including the Backup Exec Service Account and the Enterprise Vault Service Account. Now, I have a job ...
Forum Discussion by stephan.vanheld... | 12 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Good Day,  Please can someone assist urgently with this, We installing backup exec remote agent 2014 on our Excahnge Server but keeps failing, The exchange server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Slim_786 | 11 Jun 2014 | 12 comments
I need a solution None of the Hyper-V VM clients on my Server 2012 host can do an incremental backup.  I get the following error. A Full backup was run on this virtual machine, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by today | 11 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution There is a section in the Admin manual and online that is thoroughly confusing to me.  When I try to google any of it, I end up with links mostly pointing back to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by today | 11 Jun 2014 | 7 comments