Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution hi currently we are using Backup Exec 11d and make a backup of a Windows 2003 Server. For this we are using the Backup Exec 11d remote agent on the w2k3 server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by moejoe | 12 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Windows group wants to replace a remote user/dept to a Windows 2012 R2 box. We are currently running Netbackup 7.0.1 ... Will that client run on that box.. thanx.. Any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gregk | 12 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I've been reading and playing around with the VM Agent in BE2014SP2. It appears that using the agent is the new/best way to do backups. My dilemma is that I ...
Forum Discussion by wonker | 02 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution dear,  i have some problem services backup exec vss provider cannot start after installing agent for windows. i install RAWSx64 in windows server 2008 R2.  i ...
Forum Discussion by RIDHO07 | 23 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution BE2010 R3 SP4 with all hotfixes applied. Ran remote agent install again after SP4 and hotfix applications and installed necessary updates on remote servers. ...
Forum Discussion by mhcChris | 18 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Media server: WS2008 R2 SP1/BE2012 V-ray SP4 Remote servers: 1 physical WS2012, 2 virtual WS2012, RAWS installed and patched. Backing up at guest level to a ...
Forum Discussion by JRV2 | 12 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I recently did a push install of the remote agent of backup exec 2010 on a server running server 2012.  The agent starts and runs, but when I try to connect to it ...
Forum Discussion by raiden8813 | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Folks, Using Backup Exec 2012 with SP4.  Running into two issues and would very much appreciate any help. Issue 1: After every backup the ...
Forum Discussion by JVanDerZee | 06 Dec 2014 | 20 comments
I need a solution We have a V-ray licensed for 8 CPU's and mainly use backup through vCenter. However, we have a single application with a FoxPro database which is so error prone, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MarcRietman | 28 Nov 2014 | 7 comments