Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution We want to take the backup of our quality server (Win 2008 R2) which also hosts our development server (Win 2008 R2) as a hyper-v virtual server. We have Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by esag | 05 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution I've tried everything from making sure the VSS service is set to manual, and I've also set the system reserved partition with a drive letter. BackupExec ...
Forum Discussion by joepip | 04 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution I have a very odd problem with my newly installed backup Exec 2010 R2 SP1 (all fixes applied) on a 2008 STD R2 SP1 64-bit media server. I'll try to explain it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frank Eriksen | 02 Apr 2011 | 8 comments
I need a solution I am working on straightening out a backup scheme for a trading firm and one of our jobs errors out every night that it runs.  It says that an error occured while ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tlitterio | 29 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution I'm attempting to backup a Win7 workstation using Backup Exec 2010 R2. According to Symantec documentation the "Log on as a batch job" privilege must be ...
Forum Discussion by mari | 29 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hi everyone, two different scenarios: 1. Backup to Disk - Exchange 2003 Database with GRT enabled - Restore works fine 2. Backup to Tape - Exchange 2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TBSM | 22 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Under Backup Selection List, the clustered node that currently 'owns' the cluster does not list the drive representing the cluster (it's the E: drive). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alice Stewart | 21 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, Updated one windows 2008R2 enteprise server with SP1. After that the Backup exec agent for windows won't start automatically on this server on boot. ...
Forum Discussion by espoo00 | 17 Mar 2011 | 6 comments
I need a solution I have just discovered that I am missing some execute files from a Windows 2008 server (there may be other cases but this is all I have come across now). This ...
This issue has been solved
Forum Discussion by banjo | 15 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution My company just deployed Data Domain with BackupExec 2010. The backups had no issue to use local drive as media. The backups sometimes failed on mapped drive on Data ...
Forum Discussion by shaolinliu | 09 Mar 2011 | 1 comment