Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution We currently have a problem where the backup job that is currently running appears to have just stopped.  The byte count has been stuck at 1,617,046,897,012 bytes for ...
Forum Discussion by adamf83 | 27 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution Hi forums! So I've finally gotten around to have clientside dedupe working all the time, however I have a question: In order for it to work, it seems ...
Forum Discussion by RpR | 24 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I am trying to install the Windows Remote Agent to a Windows 2003 server and it will not install. I have tried to do a push install and it hangs at 50% trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TimMorton | 23 Feb 2011 | 9 comments
I need a solution Hi, Just to give some background before we get to the errors: We recently upgraded servers at a client and part of the upgrade included a p2v of the one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TankSnipe | 23 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I have some client pc’s managed with BESR2010MS And it seems some clients have Bandwidth control on and some are off My workstation in particular the bandwidth ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Linas | 22 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution I am having a backup job for a production server remaining in a queued state indefinitely. Other backup jobs run fine suggesting that the problem is on the node side. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ruska | 22 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I find Backup Error as follows. Backup- SERVER_NAMEAOFO: Initialization failure on: "\\SERVER_NAME\F:". Advanced Open File Option used: Symantec Volume ...
Forum Discussion by takaratta | 21 Feb 2011 | 18 comments
I need a solution When trying to create a new backup (just installed the software so no existing backup exist) via the Job Setup tab and right clicking and selecting New Backup Job and ...
Forum Discussion by cyork | 21 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution During a snapshot of a shared folder backup exec has discovered a corrupt file.  This has caused the snapshot to stop and as a consiquence 55GB worth of home folders ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adamf83 | 20 Feb 2011 | 4 comments