Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution Hi everybody Just wondering if someone can help me (or point me in the right direction) with this anoying problem. For a couple of weeks Ive been unable to backup ...
Forum Discussion by Mr Miles | 02 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution Hi everybody, I hope someone can help me with a solution on the following problem: We have a Backup Exec 2010 Media Server (with all updates - Feb 2011) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bschlak | 02 Feb 2011 | 9 comments
I need a solution We are in the middle of a backup implementation.  Currently Weekly backups to tape are taking near 55 hours, and these run on Fridays only. Total Backup size ...
Forum Discussion by Samuk | 01 Feb 2011 | 8 comments
I need a solution We've been getting the following error for the last week despite attempts to resolve it: Completed status: Failed Final error: 0xe000035c - The Microsoft ...
Forum Discussion by roya | 01 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution Good Afternoon, I recently added a Windows server 2008 64bit DC to my AD domain. I added the BackupExec User to run locally as a batch user to allow the server to ...
Forum Discussion by anolan@mccoysal... | 27 Jan 2011 | 4 comments
Minor functionality Under construction 148722 ...
Known Issue by Steve Y | 27 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I am unable to get regular successful backups of this. Exchange 2010 is configured in a DAG spanning 2 sites. Sometimes the backup completes OK about 1 in 10 days, ...
Forum Discussion by MalcO | 27 Jan 2011 | 19 comments
I need a solution Hello, Is it possible to update remote agents on BE2010R2 without rebooting servers? Thanks for your help. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Siegfried | 26 Jan 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, We are currently using a Trial version of Symantec Backup exec 2010. I have been having problems performing an exchange restore using GRT of an individual ...
Forum Discussion by Abid Sharif | 24 Jan 2011 | 29 comments
I need a solution I've searched the forums but didn't find anything that looked like it could solve my problem. I'm getting errors backing up a Windows Server 2008 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Phorward | 24 Jan 2011 | 5 comments