Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution Hi All, We are doing IDR test for one of our Windows Server 2008 (WITHOUT R2) virtual VMware server. We got the backup with DR File. We have also created ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ashish Kesarkar | 03 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution Hi everybody Just wondering if someone can help me (or point me in the right direction) with this anoying problem. For a couple of weeks Ive been unable to backup ...
Forum Discussion by Mr Miles | 02 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution Hi everybody, I hope someone can help me with a solution on the following problem: We have a Backup Exec 2010 Media Server (with all updates - Feb 2011) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bschlak | 02 Feb 2011 | 9 comments
I need a solution We are in the middle of a backup implementation.  Currently Weekly backups to tape are taking near 55 hours, and these run on Fridays only. Total Backup size ...
Forum Discussion by Samuk | 01 Feb 2011 | 8 comments
I need a solution We've been getting the following error for the last week despite attempts to resolve it: Completed status: Failed Final error: 0xe000035c - The Microsoft ...
Forum Discussion by roya | 01 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution Good Afternoon, I recently added a Windows server 2008 64bit DC to my AD domain. I added the BackupExec User to run locally as a batch user to allow the server to ...
Forum Discussion by anolan@mccoysal... | 27 Jan 2011 | 4 comments
Minor functionality Under construction 148722 ...
Known Issue by Steve Y | 27 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I am unable to get regular successful backups of this. Exchange 2010 is configured in a DAG spanning 2 sites. Sometimes the backup completes OK about 1 in 10 days, ...
Forum Discussion by MalcO | 27 Jan 2011 | 19 comments
I need a solution Hello, Is it possible to update remote agents on BE2010R2 without rebooting servers? Thanks for your help. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Siegfried | 26 Jan 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, We are currently using a Trial version of Symantec Backup exec 2010. I have been having problems performing an exchange restore using GRT of an individual ...
Forum Discussion by Abid Sharif | 24 Jan 2011 | 29 comments