Video Screencast Help

Remote Agent for Windows Servers

Results for Remote Agent for Windows Servers

I need a solution Recently started getting backup failures per above on one of my three mailbox databases.  At around the same time started moving some mailboxes off the 570GB DB to ...
Forum Discussion by TB342 | 30 Apr 2014 | 11 comments
I need a solution I'm attempting to install an agent on a Windows 2003 R2 server (recently upgraded from Windows 2000) and the job fails with the following message: Final ...
Forum Discussion by Bootstrapper | 29 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I have an issue here. I have a scheduled job to backup the following backup selections. This backup job type is for Windows Files/Folders, scheduled to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r3tr0x | 27 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have this VM of a file server that has mounted drives that makes up additional VMDKs for e.g. FILESVR.vmdk (this is the OS) FILESVR_1.vmdk (2TB - ...
Forum Discussion by r3tr0x | 25 Apr 2014 | 2 comments
I would like to suggest that NetBackup should support Windows 2012 Storage Server as Client and Media Server ASAP. Regards, Deepak Dikshit. (Backup and Recovery, NetBackup, Remote Agent for Windows Servers) () I would like to ...
Idea by Dikdi | 25 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, Sorry for the long title... I am trying to work out what the best plan of attack is regarding some of my servers... We have approximately 100 ...
Forum Discussion by LozBC | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I'm trying to configure a backup of shares on a QNAP NAS device (SMB shares). So I've added the server to the Servers list and then setup a backup job. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jon_manager | 28 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution I am unable to run Backup Exec through Vcenter and backup machines that are virtual and physical. If I add the IP addresses and setup the backups individually, they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncava001 | 26 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution I updated my Backup Exec 2012 media server from SP3 to SP4, but when I go to "install agents on remote servers" it lists all servers as "no updates or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 26 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everybody, i´ve got a problem. After installing Symantec Backup Exec 2010 R3 SP4 my Backups fail.  Errormessage i get is the following: Sichern- ...
Forum Discussion by Wueff | 19 Mar 2014 | 2 comments