Video Screencast Help

SAN Shared Storage Option

Results for SAN Shared Storage Option

I need a solution Good morning, We are in the process of configuring optimised deduplication on on Backup Exec 2012 servers. We have 1 CA Server and 1 Media Server.  They each ...
Forum Discussion by leeweedon | 04 Dec 2012 | 4 comments
I need a solution how can I use SAN shared storage option in backup exec 11d as I have a serial key for the said agent.Presently I connected the san with media server and now it shows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by muhammadjafar | 28 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution   Hi All,   I have 10 physicals Microsoft Windows servers 2008 and Microsoft SQL servers and I want to create a better solution to do backup for them ...
Forum Discussion by DO2012 | 21 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi We are looking to utilise our SAN infrastructure to improve the speeds of our backups as they are currently running slowly across the LAN. Having tried to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Barry-R | 30 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution I'm running NBU 7.5 on Windows server 8 R2 x64. I just got these errors on all of my NDMP backups. I have a host file for "okcnasp01-1,-7.      ...
Forum Discussion by Eric ODell | 30 Oct 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm running BE 2012 SP1a, on a virtual machine running win 2008R2 SP1, and have multiple backup jobs storing files on a NAS (B2D backupstorage). All ...
Forum Discussion by Nidall | 26 Oct 2012 | 18 comments
I need a solution Hello, I'm trying to find a way to use my Filer (NetApp) snapshots to do VMWare VM backup instead of VMWare snaps. The idea is to use netbackup default ...
Forum Discussion by Nicolas Horchower | 24 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution Hello, i have AIC XJ3000-3136 shared storage connected to 8 servers (over SAS switch) and now i would like to backup those servers with backup exec 12.5 . I found ...
Forum Discussion by dreic | 23 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution   I have a server with Solaris 10 8/11 connected to a Fibre Channel SAN. In that SAN I have a tape library StorageTek SL48. I installed Netbackup but i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpmichelino | 16 Oct 2012 | 11 comments
Until now all BEWS Versions uses only the first touched cleaning tape. Even it has reached his end of life (defined by reaching the maximum number of cleanings). Other cleaning tapes remain unused. All BEWS triggered cleaning jobs use the same ...
Idea by Urs Wilke | 10 Oct 2012 | 3 comments