Video Screencast Help

SAN Shared Storage Option

Results for SAN Shared Storage Option

I need a solution I have a problem with the configuration with two Media Servers. SO : Solaris 11 (LDOM) Tape Drive : LTO5 IBM The devices are properly configured and ...
Forum Discussion by Nuno Grave | 15 Jun 2012 | 22 comments
I need a solution HI Guys, I am trying to setup a vmware disk-to-disk-to-tape backup stratergy. We have approx 1tb of virtual machines to backup which i would like offsite to tape. ...
Forum Discussion by gazzam86 | 10 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Anyone know if is possible or not the following scenario: - A server with BE and the CASO option, which is physically connected through  Fibre Channel to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mgalindo | 05 Jun 2012 | 3 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, We have the below licences: 3 x BE2010 Media server 3 x SAN Shared Storage Option 1 x Advanced Disk Backup Option 5 x Library Expansion ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nazliidogan | 15 May 2012 | 9 comments
I need a solution I have any enviroment with both Physical and Virtual (VMware) servers I want to backup to both disk and tape. I have no fiber in the enviroment so I don't ...
Forum Discussion by Kahlan | 04 May 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, we have a project to develop and introduce. Looks like this: We have two sites. We have a 1 gigabit dark fibre connection between these two sites. Our ...
Forum Discussion by nofear | 22 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution We have two sites A and B. All the vmware ESXi servers are splited in to both the sites and managed by VCentre servers on both side. Backup exec media server is ...
Forum Discussion by hmbabu | 03 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution Running Netbackup 7.0.1 currently, and need to decommission a media server. Drives are no big deal, but this media server has a SAN-attached VTL robot control ...
Forum Discussion by Wile E. Coyote | 28 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution We have an environment with 10 secondary SSSO servers. Whenever we have to reboot or restart the services on the primary server we need to do the same on all of the ...
Forum Discussion by rdeshields | 30 Jan 2012 | 5 comments