Video Screencast Help

Agent for Microsoft SharePoint

Results for Agent for Microsoft SharePoint

I need a solution Hello I have an issue with a Sharepoint GRT backup with NBU 7.6.1.2. The architecture is the following : - Sharepoint 2010, 2 Front web servers, 2 ...
Forum Discussion by yguilloux | 19 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, we're using NetBackup in the current version 7.6.1.2 to backup a SharePoint 2013 SP1 single server environment running on VMware. After struggling ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m.rieder | 11 Jun 2015 | 1 comment
Developers are constantly working on SharePoint workflows and their need to recover from a damaged or miscoded workflow easily and quickly is compelling.  Having to do an entire database restore for a workflow recovery is not an ideal solution, so we are ...
Idea by coveynmlaw | 10 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, will BE 2015 restore workflows at a granular/individual level?  That is to say, if I need to restore a workflow, can I select it individually for restore, or would ...
This issue has been solved
Forum Discussion by coveynmlaw | 08 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Looks like the manual implies there is not need for seperate MS-SQL backups as they automating included in the policy type - MS-SharePoint ....a correct ...
Forum Discussion by Jim-90 | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, we recently migrated from Backup Exec 2010 to Backup Exec 2014. Ever since our migration our Sharepoint Server Farms backup has been failing daily with the ...
Forum Discussion by Upgrayedd | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, Recently, our company has implemented MS Sharepoint system for file sharing purpose. We have another centralized backup server implemeted using Netbackup ...
Forum Discussion by CR IT | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Have some issues when try to backup Microsoft Sharepoint 2010 with Backup Exec. After installing agent on the Sharepoint server a Server Farm shows up in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itera Drift | 15 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2012 server that hosts 2 Hyper-V VMs. One VM is a Windows 2008R2 server running IIS, the other is a Windows 2008R2 server running Sharepoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Rydzewski | 31 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello again guys, Master W2K8 7.5.0.7 Media Linux SuSe 11 SP2 7.5.0.7 FEWS and BESQL Windows 2008 Standard R2 I have got everything working hunky dory ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 16 Mar 2015 | 10 comments