Video Screencast Help

System Recovery console/UI

Results for System Recovery console/UI

I need a solution I am trying to backup our Exchange 2010 server and so far it is failing after around 20 hours when backing up the drive with the database on. The drive has around 128 ...
Forum Discussion by Gallowglass1 | 10 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution I just installed Symantec Protection Suite - Small Business Edition Symantec System Recovery 2011 on a Window 7 PC that is part of a Windows Server 2008 R2 domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kahml | 31 Jan 2012 | 20 comments
I need a solution I have installed SSR on a Windows 2008 server with ip nr 10.10.2.1. I remotely deployed the SSR agent on a server with ip 192.168.10.2 with no problem. After deploying ...
Forum Discussion by GRoos | 16 Dec 2011 | 3 comments
Symantec System Recovery 2011 It will be nice to have an option at least to shut down the system after the job finish, or better to be able to run a script or a program. You can already do this. Go You can already do this. Go into the Job ...
Idea by Peky | 14 Dec 2011 | 2 comments
Minor functionality Investigating/gathering information 173529 ...
Known Issue by Chris Riley | 03 Nov 2011 | 1 comment
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Chris Riley | 01 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Do you know where "vsnap.idx" is located? vsnap.idx file is not located in  the root of the drive(s) being backed up. To find this file, firstly, I ...
Forum Discussion by Junghui | 21 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hi All, We run a single backup job on most of our sites. A custom weekly with a full on Sunday night with daily incrementals to catch up. This works fine. On ...
Forum Discussion by javiert99 | 20 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all, Wonder anyone enconters this weired issue: We perform a catalog restore using command bprecover -wizard. The restore was successful all the time. We ...
Forum Discussion by DoubleEM | 06 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a physical server running WIN2008R2 ENT core with 7 virtual machines instaleld running WIN2008 and WIN 2008R2 ENT. The network also contain actually ...
This issue has been solved
Forum Discussion by giorgiobusoni | 01 Oct 2011 | 1 comment