Video Screencast Help

System Recovery Offsite copy

Results for System Recovery Offsite copy

I need a solution trying to restore from a backup of the server and the software doesn't recognize that anything is there. I'm sure there is a step I missed somewhere.  Can ...
Forum Discussion by jsrogol | 29 Jan 2013 | 7 comments
Currently the only option to get a backup offsite without physically carrying the disk out the building is copying. I dont consider this efficient, as all data is copied (instead of the delta) and it's not suited for the WAN/Internet. And SFTP ...
Idea by Bas Lips | 17 Jan 2013 | 9 comments
I need a solution Hi all,  Here is my problem: we have a big envoirement (about 40 servers) using system recovery to may system images. for every server we create a local back and ...
Forum Discussion by PNSD-Y | 11 Dec 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, I have set up a backup with Offsite Copy enabled.  It's going to a 1 TB external hard drive.  However, I can't seem to figure out a way to make BESR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Panurgy Support | 28 Nov 2012 | 10 comments
I need a solution Hello, I'm seeing these error notifications on our offsite backup.  Originally, our backups were being sent to an SFTP server, but then we realized that we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by davidkillingsworth | 04 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution I have 3 Servers in NY and a BuffaloNAS in NJ there is a VPN with 2mb Upstream connecting the 2 locations together. Doing a full server backup takes almost 24 Hours. ...
Forum Discussion by captainu | 18 Jul 2012 | 3 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi,   I recently configured a backup job to do offsite copies to my backup DR offive via a VPN. I am using a network share to achive the copy. My Server is a ...
Forum Discussion by SamWiseTx | 06 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, I disabled offsite copies on our SSR 2011 images.  Since then a number of the servers are doing backups and then reporting that they have deleted old image ...
Forum Discussion by NeilB | 27 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hello. We're running Netbackup 7.0.1 on Windows Server 2008. We back up the catalog to tape and disk, and replicate the disk to a remote site (using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pwest99 | 29 Apr 2012 | 4 comments