Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

This has been a problem for ages, but it's a little less amusing on the 2014 release as it should have been in from the start now that 5.5 supports 4TB+ volumes. Just give us the ability to restore individual files from a host level backup of a ...
Idea by JasonIsh | 05 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution We're backing up a VMware ESXi 5.5 cluster with Backup Exec 2012 SP4. On the occasion of a VMware support call, the engineer urgently recommended that we install ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 03 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, We have the following BE 2014 on MS Windows 2008R2 STD. VMware VSphare 5.1 and vCenter 5.1 We were taking the backup of a VM. the following ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 01 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All We have the following set up in our network   1. Backup Exec 2014 server application is installed on a physical server which is running Windows 2008 ...
Forum Discussion by knnagesh | 28 Aug 2014 | 12 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 28 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, We are using BE2014 on windows server 2008 R2 (Standard Edition), there is only C drive and capacity is 600GB, and using Agent for VMware Virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Takky | 25 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution My previous thread about this got locked, so I'm starting a new one: Every once in a while, one of the jobs on my BackupExec 2012 media server backing VMware ...
Forum Discussion by Artegic | 25 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Continually seeing event code 2505 on our NetBackup appliances. Once the problem presents itself, it is persistent until a restart.  Recently upgraded to 7.5.0.7 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_User | 20 Aug 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) I recently upgraded the NetBackup client on my newly built Exchange 2013 server to 7.6.0.3. Now, when I try to open Backup, Archive ...
Forum Discussion by PaulLaVigne | 18 Aug 2014 | 5 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments