Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hello again people, So I am in the process of testing VMWare backups before we roll it out across production but I have hit a stumbling block...I am able to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by morbid-BMX-Co | 25 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello All , The solution of this error is found in a technotes "http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH136311" and it is ...
Forum Discussion by ShasRaj_UK | 25 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have a test setup with 2 backupexec servers interacting using Central Admin Server option and shared de-dupe pools / tape library. I have the VM ...
Forum Discussion by venetis | 24 Mar 2015 | 3 comments
Au niveau de l'assistant de restauration d'une VM Vmware, il serait intéressant de disposer d'une option permettant de restaurer intégralement le fichier vmx afin de ne perdre aucune propriété au niveau de la VM elle même une fois ...
Idea by EBigourie | 24 Mar 2015 | 0 comments
Il serait intéressant de pouvoir choisir l'attribut "Tag" (pour les versions Vpshere 5.X) en plus des Annotation dans la liste déroulante "Field" au niveau du Query Builder de Vmware Intelligent Policy (Backup and Recovery, ...
Idea by EBigourie | 24 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I'm having this issue with Backup Exec 2014 where my Exchange transaction logs are not being flushed when doing a VM backup through vCenter.  I discovered the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Thernlund | 23 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution We have no disk space for full backup to disk that why we choose to tape. We created a job for backup 5 VMs and setting full backup to tape and inc. to disk. The ...
Forum Discussion by WindStorm | 19 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Does anyone know when BE 2014 will support for VMWare vSphere/vCenter 6.0? NBU 7.6.1.1 now support it. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Henry Cheng | 17 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Everyone, Currently we have a server 2008 64bit server with BE 2014 which was upgrade from 2012 and for some strange reason I keep getting this particular ...
Forum Discussion by Vdang | 06 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution Hello, If possible I need your feedback about this, I am using Netbackup 7.5.0.6. I have a VM of 2 TB. The full size of the VM backup is almost the same size, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JCotelo | 06 Mar 2015 | 3 comments