Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution I am trying to restore the vmdk files from a vCenter backup to a folder location on the media server, but I get the following error.  Final error: 0xe00095b3 - ...
Forum Discussion by Russ Clark | 22 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone I have read across a lot of discussion threads and solution links, but somehow I just don't this szenario to work without error messages. I ...
Forum Discussion by nwickord | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I upgraded my vCenter server from 5.0.0 to 5.5.0 U1 on Tuesday morning and all of the jobs last night and tonight have failed with the following errors: (Server: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jshaneadams | 16 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I'm working on planning a BE2012 install to replace our aging BE2010 system and I'm having an issue restoring data from a BE2010 backup. Here's the ...
Forum Discussion by Matt12345 | 15 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Last weekend, I ran a full backup of several of my VMware hosted VMs.  Now I want to create a differential backup of one of those VMs, but when I try to do that Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EyeintheSky | 14 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Backup Exec 2012 with SP4 running on Windows Server 2008 backing up several Windows and Linux VMs from a VMware ESXi 5.0 host in a D2D2T scheme with daily incremental ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 10 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution vCenter 5.5 was released in Dec 2013 and Netbackup still doesn't support it.  This is not the type of support I expect from an enterprise product.  I am VERY ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbuadmin77 | 08 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution By chance I noticed that our VMware ESXi 5.0 host has quite a few snapshots which I didn't create. Looking closer I found that they have been created by Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 08 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I configured a NBU 7.6.0.1 to use the credentials of a vCloud Director (load balancer). Now I'm configuring a "VMware" policy. Everything ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pep-e | 08 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution Hi, Sorry for the long title... I am trying to work out what the best plan of attack is regarding some of my servers... We have approximately 100 ...
Forum Discussion by LozBC | 07 Apr 2014 | 1 comment