Video Screencast Help

Clustering

Results for Clustering

I need a solution 10 dmpdaemons occupying all 4 CPUs but still can connect the server via telnet and excute commands except vx commands..  like vxdmpadm, vxdisk, vxdctl... How ...
This issue has been solved
Forum Discussion by keunyoung | 06 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Strange Warning in engine_A log at system startup... Background: HP-UX 11i with VCS 5.0.10.2, 3-node cluster. Node 0 in the cluster was rebooted this morning. ...
Forum Discussion by Marianne | 30 Jun 2010 | 4 comments
I need a solution Can anyone tell me what is the minimum required H/W configuration for a Symantec(Veritas) Steward Server. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mannil | 28 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution Dear All, I have a questions regarding the service group dependency. I have two parent service group "Group1" and "Group2" . They are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ryan Chun | 27 Jun 2010 | 2 comments
I need a solution I have installed veritas volume manager with CVM for Oracle RAC. The platform details are as follows, Platform: Sun SPARC OS: Solaris 10 U8 Cluster Software: ...
Forum Discussion by mahesh Wijenayaka | 26 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, I am getting frustrated with the 'Storage Foundation and Veritas Cluster Server High Availability Solutions'  Version and it's OS and Platform ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prasen.basak@gm... | 22 Jun 2010 | 1 comment
I need a solution Dear all we are in the process of installing veritas cluster and storage foundation and we have Netapp Storage,do we need shared LUN to install Veritas ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abidghori | 21 Jun 2010 | 9 comments
I need a solution Dear All My Environment is MS-Windows 2003 Ent 32bit + Storage Foundation 5.0 Local Disk for C: 50GB Local Disk for D: 86GB LUN SAN #1 = 300GB LUN SAN #2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by piyaboot@wtec.co.th | 20 Jun 2010 | 4 comments
I need a solution We have a Win2008 R2 Windows Cluster with Storage Foundation 5.1 SP1. Now we would like to install the new AP1, but we get an error. Through the installation when the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Katrin Rückbrod | 18 Jun 2010 | 3 comments
I need a solution As the title says, We have Redhat EL 4.4 or Redhat EL 4.5 on our OC site, and we will need to install Redhat EL 4.8 on DR site as Dell certifies 4.8 on their new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by savasirez | 17 Jun 2010 | 6 comments