Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Deploying

Results for Deploying

I need a solution I'm looking for samples of using the ASDK to deploy software specifically using Web Services. I'm having trouble finding documentation regarding operations ...
Forum Discussion by bbarnard@nyx.com | 13 Oct 2014 | 0 comments
I'd like to see the option to have the send email, and other components that do things that you may not want to actually happen in a testing environment have the option to use a process variable for "enabled"   right now i just see a ...
Idea by wwarren | 23 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi there, I am currently integrating SymantecVIP authentication into our website. I am trying to create a soapui project to make validation call. Here is what I ...
Forum Discussion by ShiChangDelOtono | 04 Feb 2014 | 0 comments
Some laptop by default has extra partitions like diagnostic partition, utility partition etc. as a bundled tool for laptop troubleshooting. We have bump to this issue prior to our Altiris Client Management Suite Implementation on client. We have ...
Idea by Marilou | 19 Dec 2012 | 0 comments
I need a solution I have several services that I am monitoring that are set to autofailover to a seconds system. It has some up that occasionally I need to restart a service without HA ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkruer | 18 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution At my job we are using Altiris 7.1. I have a computer that already in automation, and I can deploy an image just fine. The Ghost screen come up and the image ...
Forum Discussion by kmwhiten | 13 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution Hi All, Using the Prepare for Image Task I found that this task has CommandLine property which is used to initialize the sysprep settings and pass them to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alexey-Art | 10 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, I've seen this post (which tells how to send job notification email) also I've seen this list of system variables, but i didnt understand ...
This issue has been solved
Forum Discussion by igal.ep | 29 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi All, I have an issue with tokens on my SMP environment with SP 2. It seems the task parser is broken so that is why my tasks which are using the tokens do not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alexey-Art | 13 Jan 2012 | 3 comments
AeXConfig.exe The AeXConfig.exe utility is installed with NS in the bin directory under the root NS installation directory (the default path of the installation directory is C:\Program Files\Altiris\Notification Server ). This utility ...
Article by bmc_saxman | 20 Oct 2011 | 3 comments