Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Hello, I am planning on upgrading our current Symantec Backup Exec server to 2014 from 2012 and I need to ensure a couple items before proceeding as my downtime ...
Forum Discussion by adam_at_the_tube | 18 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I am trying to take the backup of Vcenter which has many Debian VM machines.  I am wondering if someone is taking backup of Debian 6.0.10  Linux ...
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All ,  Few clients in my network are unable to connect to NS and register while connected using wifi after upgrade to 7.5 SP1 I have to connect them to ...
Forum Discussion by @SVR | 17 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution NBU 7.6.x Just wondering what other people on here do for load balancing their VM backups.  I've got 8 dedicated backup hosts which backup all VM ...
Forum Discussion by bpdown | 17 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution  I currently have Symantec backup 2012 on a win 2008 R2 server (non-domain setup). It backs up the main server and a qnap “server” (no iscsi drives) . It complained ...
Forum Discussion by patliz1 | 17 Sep 2014 | 6 comments
Please consider revamping the script for installing agent software for Intel Macintosh computers. All of my computers are on Mountain LION or higher os and the scripts do not work. (Backup and Recovery, 2014, Backup Exec, Agents) () Please ...
Idea by thepost | 17 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution how to submit malicious url to symantec to verify  1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by simpisateesh@in... | 17 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I already have BE2014 installed and need to add the VMware Agent.  I have the capacity license. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RHKing | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I just wondered what the process is here for restoring DAG members.  I have a two node dag loadbalanced using Kemp hardware loadbalancers & a witness ...
Forum Discussion by robclarke41 | 17 Sep 2014 | 7 comments