Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Hi folks, This is following on from my previous discussion regarding Backup Exec not backing up SQL .mdf files when doing a full system backup. I have now started ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobertPBham | 17 Aug 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, We have noticed that on our Windows 2003 R2 Server with Exchange 2007 the 'beremote.exe" process is growing very large in memory as time passes. In ...
Forum Discussion by Remko de Koning | 17 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Hi, I imaged my XP with the altiris client already installed. I have 150 machines like this. At the moment my DS server is on a workgroup. I am just about to add ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 17 Aug 2010 | 11 comments
I need a solution Hi there, What can I do if BESR2010 clients are running scheduled backups, but aren't reporting the completion statuses to the BESR-MS console? I've found a ...
Forum Discussion by Sergio_Romero | 16 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution Hey everyone, Has anyone had any luck getting the Backup Exec 2010 remote agent to install on a 64-bit version of Windows 7 Home Premium? I've tried several ...
Forum Discussion by Dan Rowold | 16 Aug 2010 | 7 comments
I need a solution Hello, We have be 12.5 with the sharepoint agent. We have WSS 3.0 running on one server and sql 2008 running on another server. One of our sites was ...
Forum Discussion by mc625569 | 16 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution my exchange backup has been running for 70 hours now, I only have a 50GB database. - backups are stored on a NAS - byte count went from 700MB/min to 12MB/min - ...
Forum Discussion by BillingTree | 16 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution Exchange 2010 has a new feature called Database Availability Group/DAG, which allows each mailbox database to have up to 16 copies across different servers (with up to ...
Forum Discussion by Wiriadi Wangsa | 16 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution Hallo, habe folgendes Problem mein W2k8 R2 Medienserver kann sich nicht mehr selbst sichern!! Der Job bleibt immer im Status Backup-Überprüfung stehen! ...
Forum Discussion by Zambano | 16 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution Hello, I was testing the Symantec CPS 2010 version. Installed the master server (Continuous Management Service (CMS), the Continuous Protection Agent (CPA), the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zackur | 15 Aug 2010 | 12 comments