Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution I am trying to backup SharePoint Foundation 2010 but cannot add the Server Farm, it fails with the error: None of the Web servers for the specified server farm ...
Forum Discussion by themuss | 04 Oct 2010 | 1 comment
I need a solution What is the trick to restore files with read only attribute on a NSS volume on SLES oes2 RALUS agent ? Server windows 2003 with BE12.5 sp4 and RAlus agent 13.0.4164 ...
Forum Discussion by Andredaguerre | 04 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution We have BE 2010 R2 and Exchange 2010 SP1 The agent is loaded on the Exchange server The service account is a DA, Local Admin and Exchange OM. When browsing ...
Forum Discussion by zahroc | 04 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Hi, When I try to backup (GRT) vm with large virtual disk (200-256Gb) i receive this error (in italian):   Processo completato: mercoledì 15 settembre 2010 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Giovanni Di Renzo | 04 Oct 2010 | 2 comments
I need a solution I have an old Windows backup server that currently backs up Netware, Windows, and Linux boxes. I am moving it to a new Windows 2008 server. I installed BE 12.5 on the ...
Forum Discussion by DanPearson | 04 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Backup Exec 2010 can backup SQL 2000 DB's, correct? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Thundercleese | 04 Oct 2010 | 1 comment
I need a solution I got an issue from the Symantec Backup Exec 2010..this error just came and I cannot figure out. Can anybody from help me on this and give me some idea on how to ...
Forum Discussion by noel1981 | 04 Oct 2010 | 5 comments
I need a solution I am having an issue with just 1 package that has me stumped. I am hoping maybe someone has seen it before. We are using Altiris Version 7 and all packages with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lotok | 04 Oct 2010 | 8 comments
I need a solution I have a server currently hosting Backup Exec 11d which is still performing regular backups.  We've recently received Backup Exec 2010 which will be hosted on a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vaneedenc | 04 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution While installing Project 2010, when the setup.exe is executed and it has installed Project 2010 it stops the process and gives an error message on Altiris with error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Geek786 | 03 Oct 2010 | 5 comments