Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Dear All, I have Backup exec 2010. The exchange is 2007 standart & backup exec has version 13.0 I have successfully taken the full backup for the ...
Forum Discussion by yasin kalayci | 12 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution I can't find anything on the documentation or the release notes in regards to monitoring the DVD/CDROM portion of my Windows 7 64-bit machines.  Under the Agent ...
Forum Discussion by jjesse | 12 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution When we create a Backup Exec 2010 Sharepoint subsite restore, it is not creating links in top bar or quicklaunch.  What files do we need to restore in addition to the ...
Forum Discussion by Randy@Gate | 12 Aug 2010 | 0 comments
And let the customer say bye-bye to the dreaded " Error while downloading package: Server is busy. Package sources request is backing off ". In case you are not aware of what the issue is with this interface (lucky you ;)), here are a ...
Idea by Ludovic Ferre | 12 Aug 2010 | 8 comments
I need a solution I am using SEPM MR5. In SEPM lots of machine showing offline and old definition When I physically check this all machine I was worried about SEPM bcoz all that are ...
Forum Discussion by Revenge | 12 Aug 2010 | 12 comments
I need a solution We are getting multitudes of errors on the off-box collectors in processing the logs from our 2008 servers: ERROR    2010-08-11 16:54:17,382   ...
Forum Discussion by kfl | 11 Aug 2010 | 2 comments
I need a solution My post is a request for help resolving a license / organizational issue. I am running 3 servers each has a copy of backup exec (BE). Server A is running BE ...
Forum Discussion by philg123 | 11 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution We recently purchased a Dell DL2100 to provide primary backups at our new datacenter site.  I believe the Dell sales persons either lied to make the same, or were ...
Forum Discussion by SNelson | 11 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution I recently pushed the Backup Exec 2010 RAWSx64 agent to my System Center Operations Manager (SCOM) 2007 root server.  The OpsMgr Health Service would no longer start ...
Forum Discussion by dougz | 11 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution Hi to all,       Has anyone encountered issue with NAC agent before? We tried to install NAC agent on a test client and then uninstall the agent. Before, the wired ...
Forum Discussion by John_Optimus | 11 Aug 2010 | 1 comment