Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Dear all, Can anyone help me to resolve this problem when I install DLP Agent on Client Desktop. The process of install always successful, the service  edpa on ...
Forum Discussion by Nguyen Duc Trung | 22 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution I recently upgraded my backup exec from 10.5 to 12.5, all my servers are working fine with the upgraded agent, but on the cluster servers it is not. Server 1 I ...
Forum Discussion by tomcatcun | 22 Oct 2010 | 0 comments
I need a solution Version: Backup Exec 12.5 Windows Version: Windows Server 2003, SP2 NAS : EMC Celerra NS20 Error Message: "The media server was unable to connect to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lee.Chisholm | 22 Oct 2010 | 7 comments
I need a solution Hi all I have a situation in a small environment which comprises of the following.  1 x Windows server running Backup Exec 2010. 1 x Windows File server ...
Forum Discussion by sjw7 | 22 Oct 2010 | 9 comments
I need a solution Hello. I am running a backup job that has stalled. Job Status is Running but Byte Count is not increasing and the job has been running for over nine hours. The ...
Forum Discussion by luddgopelle | 22 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hi all, I have just uploaded a new version of EV Dashboard to www.evdiscuss.net/download . It includes a new Singe Instance Storage Report. Thanks go to ...
Forum Discussion by jprknight-oldaxatech | 22 Oct 2010 | 31 comments
I need a solution Hi, I have some troubles with backing up our Exchange Public Folders. We have a few calendars and few more contact list under Public Folder, everything seems to ...
Forum Discussion by manioro | 22 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Seems like the past few days we been having problems with one of our tapes. We contacted HP and they said that it has nothing to do with the tape drive. They ran all ...
Forum Discussion by The Quickpick | 21 Oct 2010 | 4 comments
We use Location Awareness to apply a different set of rules when the system is inside the company network and when a system is outside.  Recently, we have made our SEPM available from the Internet (through very granular firewall rules and http filtering ...
Idea by fjorq | 21 Oct 2010 | 1 comment
I need a solution I just checked my first VMWare backup for completeness. I noticed that I cannot restore system state to my servers.  I have GPT turned on for Active Directory, SQL and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RyanW | 21 Oct 2010 | 27 comments