Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution I have Backup Exec 2014 installed on a server running Windows Server 2008 R2 on a physical server, now our organization is planning to upgrade the Operating system of ...
Forum Discussion by j jon | 22 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm the new guy on the block at my company.  My position is IT Director.  There wasn't an IT department before me, but rather group of consultants ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dotitadmin | 22 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution We have one backup server / tape library that is basically spending all the available production time backing up our Exchange stores. We have another server / tape ...
Forum Discussion by BrownsFan76 | 21 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I've implemented vShield in my environment, with SVA's installed on each of six ESXi hosts.  My understanding is that the clients (virtual machines), then ...
Forum Discussion by kkigs | 21 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, We need to assign a set of policies to an specific group of endpoints, adn we don't have an Active Directory. There are about 9 different groups with ...
Forum Discussion by Kit Fisto Mx | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I upgraded from 12.4 to 12.5.  Everything seems to be functoning except I do not have  linux clients to deploy.  Where can I import them from You can download ...
Forum Discussion by JJV | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Any idea why the SEPM console is showing a machine as having a Win Vista OS when the machine in fact has Win 7 installed? Running SEP12RU4Mp1. How many ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 20 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I need to setup DLP on an environment where there is no Active Directory. They have about 130 endpoints that need to be monitored with Endpoint Prevent, and ...
Forum Discussion by Kit Fisto Mx | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  I am currently at a stumbling block for automation of Win 7 deployment. The problem lies when deploying sysprep at this command: REM Copy Sysprep, ...
Forum Discussion by mmx_xmm | 20 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I have a couple of SQL servers and I´m doing restore test and I´m facing whit the problem that I have to do a two steps restores one for the OS whit the SDR and other ...
Forum Discussion by jbejarano | 20 Nov 2014 | 1 comment