Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Hello,   I've been having some problems with backing up our CPS repositories to tape.  The server is a Windows 2003 SP2 Compaq ProLiant DL320 running ...
Forum Discussion by arrow_203 | 11 Feb 2009 | 5 comments
I need a solution Hi All,   We are experiencing problems with our backup. The system is Windows 2003 Server Enterprise Edition x64 with sp2. We are using Backup Exec 12 ...
Forum Discussion by alex.knighton | 11 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Hello all,   We are running BE 11d build 7170, and we would like to back up our Exchange 2007 mail stores.  I've read the article about setting up the ...
Forum Discussion by electric_blue | 11 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution Hi,   We´re usin BE 12.5 but no AVVI, just plain old VCB for now. I believe there´s a "-F 1" or "-F 0" switch that can tell vcbmount to ...
Forum Discussion by jorgelopez | 10 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi, When I back up a live/on vm and restore it, I would get an unplanned shutdown message after logging it.  Is this normal? ...
Forum Discussion by ado | 10 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Alright here is the situation and I have seen 1-2 messages on the Symantec forum with regards to this item, but sadly the recommended solutions did not work. When I ...
Forum Discussion by ldenes | 10 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution Hello all, I`m having some problem with the restore on Server 2008 via agent, The Steel: Windows 2003, with BackUp Exec 12 (File Srv) Windows 2008 , ...
Forum Discussion by Alex Macabi | 10 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Hello on Friday Feb 6th 2009 Live update installed SP3 and hotfix 315656 to my BE for Windows Server 12.0 build 1364.  Ever since then when a CPS recovery point runs ...
Forum Discussion by mtotoraitis | 10 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi All,   Our client is experiencing difficulty with backing up their Domino servers. Both Domino servers have exhibited the same issue at some point: ...
Forum Discussion by Gilly-Bhoy | 10 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution We have backuped our sharepoint server using the backup exec sharepoint agent. We can restore documents, lists,... to the same server. I have created a new server with ...
Forum Discussion by Dieter Vanthorre | 10 Feb 2009 | 0 comments