Video Screencast Help

Agents

Results for Agents

I need a solution Hello together, does it make a difference in functionality or are there any advantages/disadvantages between adding a single vCenter-server or adding all ...
Forum Discussion by BEUser11 | 14 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, We have received a request to take a backup but the client (Linux) are configuered on IPV6 not on IPV4. Can we take a backup of those IPv6 host & if ...
Forum Discussion by knbu | 14 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution I need a query that I can use to create a token for the task server that the machine has most recently been connected to as of last inventory update.  I have seed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by schuttwm | 13 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,    My Oracle backups failing with error as below. Please help me with the workaround.   Starting Control File and SPFILE Autobackup at ...
Forum Discussion by Nayabsk | 13 Oct 2014 | 19 comments
I need a solution Hi All, I am encountering an issue regarding updating my clients from the SEPM. None of my policies have changed but suddenly clients stopped receiving updates ...
Forum Discussion by ecnivnaj | 13 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I am looking for a query that returns the status of a managed software delivery...specifically the download % complete or size of the download on the disk. For ...
Forum Discussion by jms97 | 13 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, is there any Client-Only Package available for SEP 12.1 RU5 ? Or do I need to upgrade clients with a full package ? Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DCourtel | 13 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm setting up a standalone file & print server, which will run Backup Exec 2014 with a tape library. As it's running Backup Exec on the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ben_Blackmore | 13 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I am running backup exec 2012 and I am having an issue where the licensing is being incorrectly reported by the Symantec Backup Exec License Assessment Tool ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mani102 | 13 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All ,  I am in the phase of testing upgrade of  SMP to 7.5 SP1 HF3. And before upgrade i am planning on moving/migrating my existing site server to a new ...
Forum Discussion by @SVR | 13 Oct 2014 | 6 comments