Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Recently, i fail to do the server backup due to the error as below: V-79-10000-11226 - VSS Snapshot error. The Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) ...
Forum Discussion by DanielChan | 15 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Recently i just experiencing strange issue with restoring backed up data. If you can see in bellow snaps, one of our file server is having many data under: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazzad | 15 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, I would like to know that if SMG be configured in HA mode active/passive mode, I know that HA option is not built in to SMG, but if i confgure another SMG ...
Forum Discussion by Shahbaz82 | 15 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution We are running Netbackup version 7.6.2. We have four drives and all of them are active. But when I just looked at the activity monitor, I found that only 2 of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ram_EUHR | 14 Jun 2015 | 11 comments
I need a solution Hello all, We are observing a strange scenario. For the RMAN backup, we are not seeing any failures at NBU end, but the DBA's are getting the following alert: ...
Forum Discussion by anishC5 | 13 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Experts I hope you are fine I need to configure a 5230 appliance to use one of the 10Gb port for AIR, my backups are comming to the apppliance using eth2 and ...
Forum Discussion by josemlvega | 13 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, We have a ploblem of IBM Tape drive path ( from netbackup side) go down when 2 policies activated from same NDMP client. We use NetApp filer as NDMP clients ...
Forum Discussion by Netuk | 12 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, We have a slow backup situation while attempting to backup a drive a VM in a flashbackup policy. The VM drive is 4 TB (1.8 TB used) RDM LUN.The backup is ...
Forum Discussion by Kisad | 12 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution We hvbe a windows server 2k8 R2 in our envirement which acts as a backup server.The backup software on backup server is veritas netbackup 6.5.6.We have both windows as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ankushkalra | 12 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all , I have had a recent problem with a library of d0s we have in the company. the robot 0 is faulty and ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 11 Jun 2015 | 1 comment