Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi, I am getting error code 96 even media is available. Please see the attached screen shot and Job details are below 2/24/2015 06:55:29 - Info nbjm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 23 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution I have a situation where Backup Exec successfully backs up the Exchange Server. However, if you check the databases, they show that they have never been backed up. ...
Forum Discussion by alltex | 23 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Everyone, We're in the process of standing up Backup Exec 2014 (came from 2010) and a couple of questions have come up in regards to backing up an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bwh_99 | 23 Feb 2015 | 2 comments
How do I make a simple suggestion, regarding 'Installed Software Configuration Protection' as an additional module to Norton 360, which could have large business returns for Symantec, and simultaneously at least have some benefits for myself?  ...
Idea by Drumies | 23 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution ช่วยด้วยครับ ผม พยายาม install netbackup บน windownserver แล้ว intall ไม่ได้ครับ ช่วยด้วย ติดตรง Specify comouters and features to be installed ครับ Line ID ...
Forum Discussion by nokyoong | 23 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution hello I have 3 servers backup exec 2014 SP2 on server 2012 R2, each at a remote site . I will set up CASO ,Bkpxc01 will the CAS  Bkpxc02 will a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jba | 23 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, Since our upgrade to EV11 we have been backing up using the workaround. We are now on 7.6.0.4 and I am trying to create new policies to use the client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisRobertson | 23 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm trying to backup shared folders on my QNAP TS-459 Pro ii to LTO tape with Symantec Backup Exec 2014. I can browse to the folder and see the files ...
Forum Discussion by Vengeful_Bunny | 23 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution I am having problems with a regular "One Off" backup I do of one of our servers to data cartridge. Each time the job fails with the following message: ...
Forum Discussion by Onieda | 23 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Team,  we have plan to install netbackup 7.6.0.3 on Windows 2012 R2 Standard x64 . The backup hardware device we have is HUS130 (Hitachi) to run backup on disk. ...
Forum Discussion by Brits | 23 Feb 2015 | 10 comments