Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Using Netbackup 7.1.3.0, clusteres 2-node master server (RedHat Linux) and two media servers (Win 2008 R2). Tape library is a HP MSL8096, 3 drives used. All ...
Forum Discussion by Somniumus | 02 Sep 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Everyone, We have an enterprise server 7.5.0.3 and SAN Clients configured in 7.5.0.3. I have enabled the FT media server and SAN client as given in the FT and ...
Forum Discussion by srikanth09 | 01 Sep 2012 | 7 comments
I need a solution HI Everyone,    I am using 2012 with a DXI dedup system. The backup jobs will start and say loading media and will sit for a few hours in thast status. After some ...
Forum Discussion by Jay Gellman | 01 Sep 2012 | 4 comments
I need a solution What NBU license components are necessary to back up a Zimbra application on a physical server?  Will this result in a transaction consisten backup or a crash ...
This issue has been solved
Forum Discussion by perry_wilson@sy... | 31 Aug 2012 | 1 comment
I need a solution I have Backup Exec 2012 I recive the following error after SharePint 2007 Full backup. V-79-57344-65055 - Snapshot Technology: Initialization failure on: ...
Forum Discussion by lampar | 31 Aug 2012 | 4 comments
I need a solution Dear, good day. Some situations created for the forum discussions were not disclosed And is marked in red someone can tell me why? hugs Could you post a ...
Forum Discussion by Fabiano.Pessoa | 31 Aug 2012 | 6 comments
I need a solution I have a backup job that is created to backup certain folders on the C and D drive, the System State, and the Shadow Copy Components.  When I try to do a restore, I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nuri Inuki | 31 Aug 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, For the very best of our current Prod. syetem, i need your best practice recommandation for the below: Existing System: One Netbackup 7.1 ...
Forum Discussion by Andicomposa@gma... | 31 Aug 2012 | 3 comments
I need a solution Is anyone with a 5200 doing SAN Client backups?  I am being told by support that this is not possible with a 5200 becuase it does not come with an HBA in slot 2. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 31 Aug 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I'd like to make great use of Accelerator but have stumbled at the first hurdle. Our business requires that we must take an end of month backup to ...
Forum Discussion by daniel.hooper | 31 Aug 2012 | 4 comments