Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I used to back up to disk and then duplicate to tape in BE 2010 and that consisted of 1 job.  In BE2012, with the server-centric approach, I'm backing up each ...
Forum Discussion by jrsmith1279 | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I am currently trying to set up the Symantec Management Plugin for VMware but am stuck at the following stage: Run the command in command prompt:  ...
Forum Discussion by harsha30 | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hi all, I'm just confused about some jobs within my BE2010. I have two Jobs one is full and one is inc. Every weekend the BE do the full backup and every day ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 19 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hi again, i have a problem with Exchange GRT DAG Backup. I have update the client from 7.1.0.3 to 7.5 and now backup finish with "none of the ...
Forum Discussion by MariusD | 19 Apr 2012 | 1 comment
Minor functionality Investigating/gathering information 186801 ...
Known Issue by RogerR | 19 Apr 2012 | 0 comments
I need a solution So I can backup a Windows Server, a Linux Server, a Macintosh Server or choose a Vmware ESX host to add to list of servers But what is a "File Server"? ...
Forum Discussion by unarcher | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hello, In our current backup setup we use BE 2010 to do only incrimental backups with archive bits set on a number of directories that store Veeam backups at a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by keeper | 19 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution Keep getting strange behavior from one single Windows 2008 machine when I try to duplicate the job from disk to tape: Job ended: 19. april 2012 at 01:18:44 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RpR | 19 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution BE 2010 R3 on Windows server 2k3. We use B2D on a NAS (ReadyNAS) with 2TB's of storage. I changed 1 other server to full backup with incremental backups using the ...
Forum Discussion by FORGIVEN | 19 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution I think i've set it up right but nothing has come through when i ran a testrun job saying it was successful and other details, also i ticked the " Include ...
Forum Discussion by ltjimster | 19 Apr 2012 | 15 comments