Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi everybody, Follow the log of the my backup: Job ended: Thursday, June 07, 2012 at 8:53:18 AM Completed status: Failed Final error: 0xe0009543 - Cannot ...
Forum Discussion by Banfi | 11 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, We are using Symantec exec 2010 r3. Linux backup fails as it can't read files which include characters like "Ć", "Ū" and others. Is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nnn | 11 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution Hi All, Need some help! ALL Master and Media NBU 7.1.0.2 OS ws 2008 R2 There is a Best Practices for using Storage Lifecycle Policies on the which says ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazz. | 11 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hello I have installed Symantec System Recovery 2011 on my site but I have a issue with Windows 7 (32 and 64bits). The installation was succesfully but on the ...
Forum Discussion by HEMANPR | 11 Jun 2012 | 17 comments
I need a solution Hi, Is Synthetic backup supported for Open storage devices on BE 2012? When i try to create synthetic backup it is asking for Creating a Diskstorage, Is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sugarboy | 11 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All, I was running incmrental backup on BE2012, with was successful with status as "Success with Exceptions" and exceptions are follows: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sugarboy | 11 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, i am unable to see the tape and when i run the inventory it fails. I have loaded the latest symantec tape drives and have loade a new tape in the drive and it ...
Forum Discussion by Morrie | 11 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, Ever since the installation and uninstallation of SP1, i have not been able to backup the media server even a single time. I get the following errors> ...
Forum Discussion by zak2011 | 11 Jun 2012 | 10 comments
I need a solution I installed two Backup Exec Server. One (Server A) installed Central Admin Server option. Another server (Server B)installed Managed Backup Server option, managed by ...
Forum Discussion by steven_man | 11 Jun 2012 | 8 comments
I need a solution Hallo zusammen, seit einiger Zeit brechen die Backupaufträge teilweise mit dem Fehler " Katalogfehler: V-79-10000-10660 - Beim Erstellen der Kataloge auf ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Flo2210 | 11 Jun 2012 | 2 comments