Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution HI, Exchange Backup Diff or Full are in begin writing state or hung state not proceeding. If I Stop and Start Services on Exchange or client Server, backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Soap Raj | 12 Jun 2012 | 11 comments
I need a solution Hello everybody,   I am facing this issue on my netbackup 6.5.6 environment, that the schedule backups fail with error code 129(Disk storage unit is full) whereas ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sid1987 | 12 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hi there, i need your help. I have here an new installation of BE2012 SP1. We want to Backup each Sunday our System with a full backup and on the weekdays with a ...
Forum Discussion by jko2012 | 12 Jun 2012 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Buenas, tengo un backup exec 12.5 sobre un win 2008 server, este realiza las copias de seguridad de unas carpetas (compartidas) que ...
This issue has been solved
Forum Discussion by guacharaca | 12 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Error bptm (pid=xxxxx) error requesting media.  Tp Errno=Robot operation failed. Warning bptm (pid=xxxxx) media id xxxxxx load operation reported an error. ...
Forum Discussion by Tony213 | 12 Jun 2012 | 8 comments
I need a solution Hi all!  My Dell rep suggested that I go with a poweredge 510 or 520 which don't have internal room for an LTO4 HH drive.  He mentioned using my existing power ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ksdst1 | 12 Jun 2012 | 1 comment
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by smashimo | 12 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution hi I use backupexec 2010 r3 for Backup from Virtual Cluster first step my backup plan is file base but after grow up number of VMs new Scenario is backup ...
Forum Discussion by gamazuf | 12 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi. We recently upgraded to BackupExec 2012, and i noticed we had now had 2 jobs for our exchange server that ran at differrent times. I decided to integrate them ...
Forum Discussion by ollyp | 12 Jun 2012 | 1 comment
I need a solution I'm using Backup Exec 2010 R2 installed on a member server. Last week, I've renamed the Domain (from abc.local to xyz.com), and then dcpromo a server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ivan Wong | 11 Jun 2012 | 3 comments