Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi there, The backup jobs ended with an error :"the backup job failed with the following error: Backup Exec system service engine did not responds", and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by j_barrio | 17 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All  I hope all doing well I just have  a question  Is Symantec Backup Exac 2010 R3 work with Server or just with Computer ? I have server Dell ...
Forum Discussion by Ahmed Aljassar | 17 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution hi, i would like to know how i can backup exchange 2010 information store and how i can expand this backup to restore mailboxe NB i have netbackup v 7.0 based ...
Forum Discussion by ( '' . )o | 17 Mar 2012 | 8 comments
I need a solution Hi all, I am looking for a way to run a script BEFORE Backup Exec takes an open file VSS snapshot of a volume. The question is: If I enable open file VSS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RLeon | 17 Mar 2012 | 10 comments
I need a solution I am a little confused on this... We purchased 1 Backup Exec 2012 Media Server with Deduplication along with 11 Agents. I was under the impression that we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cord | 16 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution My question is as below: ESX host is connected to SAN swith as the Windows 2003 media server which runs NBU 7.0.1. PureDisk gets its storage from EMC through SAN ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amaan | 16 Mar 2012 | 9 comments
Backup Exec 2012 from 2010 needs place to aggregate all jobs In 2010 the job list contained all jobs regardless of what server it was on. Backup 2012 does not have this ability.  To view jobs on various servers within Backup Exec one must drill ...
Idea by RicTucker | 16 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution "clean" 5200 appliance setup as a master in my DR location. "inuse" 5200 appliance setup as a media server at primary location. Has anyone ...
Forum Discussion by Stanleyj | 16 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution In our new backup environment consisting of 1 Backup Exec Media Server 2012 and several BU Agents, I have finally got all of my backup jobs working with Client Side ...
Forum Discussion by cord | 16 Mar 2012 | 7 comments
I need a solution Hi all, I have a NetBackup 7.1.0.2 for Windows environment where we are backing up an MS Exchange 2010 DAG.  The backups are running without issue but there is a ...
Forum Discussion by MikeM11 | 16 Mar 2012 | 6 comments