Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi, Is it possible to migrate the backup express clients to Netbackup without losing all previous backups? currently we are just moving the clients into Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amaan | 07 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hello,    We encounter a problem with restoring data from LTO-2 tapes. Inventory and catalog job done with success but  we can't see any folders and files. ...
Forum Discussion by PiotrP | 07 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Dear all , when I try to run live update, however it fail, and show below error.( SP2) LU1812: A program that was part of this update failed when it ran. ...
Forum Discussion by Joeson | 06 Feb 2012 | 11 comments
I need a solution Hello All, I'm  having a strange(or not) situation. Netbackup 7.1.0.3 (server and medias) I need to backup a single mailbox from Lotus server (besides ...
Forum Discussion by Malak | 06 Feb 2012 | 12 comments
I need a solution Is there a way to take incremenal image backups of VMs using BackupExec similar to other backup products like Veeam. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zak2011 | 06 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Could someone please help clarify what I need to backup Exchange 2010.   I have Backup Exec 2010 R3 running nicely on a Windows 2008 R2 server which currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chrisb2011 | 06 Feb 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, We have DLP with Network Discover and Endpoint Prevent modules for 500 node. I need the sizing and long-term retention (archiving) guidlines, as well as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohammad Ashkaibi | 06 Feb 2012 | 8 comments
I need a solution Hi, I'm attempting to configure Backup Exec 2010 to backup data from a NetApp Filer using NDMP.  The tape library I am using is a HP StorageWorks MSL4048 ...
Forum Discussion by cscol | 06 Feb 2012 | 8 comments
I need a solution Hi, we're using Backup exec 2010 (ver 13.0 rev 4164) with SP1 and hotfix 150096 installed on a Windows 2003 SP2 Domain controller and are getting the above error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steelite_Matt | 06 Feb 2012 | 8 comments
I need a solution Hallo,   wir haben einen Server im Einsatz, auf dem eine andere Software den NDMP Port 10.000 beansprucht. Daher haben wir wie in TECH24256 auf dem Remote ...
Forum Discussion by opticomIT | 06 Feb 2012 | 6 comments