Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello backup and recovery forum! I have recently implemented a new VMWare policy in Netbackup 7.5. The new VMWare policy has SQL application protection policies ...
Forum Discussion by neilrsayers | 23 May 2012 | 3 comments
I need a solution Currently we use veeam to backup our network VMs. After all is said and done it is about 2.4 TB consistently. We use backup exec to write the data to tape. The past ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gshathaway | 23 May 2012 | 7 comments
I need a solution I am receiving this error on a backup job.  This is Netbackup 7.1 running on a Windows Server 2008 R2 Enterprise 64bit system. I have looked through other forum ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RCBrown_DKH | 23 May 2012 | 3 comments
I need a solution Hello all, What is a reasonable backup rate for Win2k3 and Win2k8R2 windows servers?  The standard volumes on each of my servers seem to back up at a so-so speed, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpk | 23 May 2012 | 8 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have an OST diskpool (Capacity : 500GB) which is configures with Highwater mark of 40% and low water mark eriof 30%. Now i have ran backup of 600GB. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sugarboy | 23 May 2012 | 7 comments
I need a solution I have a exabyte tape library (1 X 12). The 12 slots are partioned the following way Partition 0: slot 0 (Empty) Partition 1: slot 1 (Empty) Partition 2: ...
Forum Discussion by ravishankarappa | 23 May 2012 | 11 comments
I do not need a solution (just sharing information) A lot of folks have been asking about how to target tapes in Backup Exec 2012, so here's an article on how to do it: ...
Forum Discussion by Sbrown | 23 May 2012 | 0 comments
Non-data threatening / major functionality Public fix available 189437 ...
Known Issue by Colin Weaver | 23 May 2012 | 0 comments
I need a solution I am running Backup Exec 2012 and I have a strange situation. One server we backup seems to be fine when the full backup runs. The 1st Inc job seems to run fine as ...
Forum Discussion by StJoeMike | 23 May 2012 | 2 comments