Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I recently installed BE2012 and added our single Exchange 2003 SP2 server running W2003 Std w/SP2. I am unable to expand the Information store and it shows 0 bytes. I ...
Forum Discussion by jrh_dowco | 28 Mar 2012 | 7 comments
I need a solution Hi Guys We currently have backup exec 12.5 small business edition on our SBS 2008 server. The daily backups run away fine, but when we restart the server for ...
Forum Discussion by CraigRMS | 28 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2008 NetBackup 7.1.0.3 environment with a FlashBackup policy protecting our VM estate.  We are performing an off-host backup with the SAN LUNs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MikeM11 | 28 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution Hi all, Any help is really appreciated. Now we are using SEPM version 11.0.6, we are planning to upgrade to version 12 and also willing to change it from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by anoopjeevan | 28 Mar 2012 | 157 comments
I need a solution Hello everyone, as the name describes, i've created netbackup catalog backup policy and started a manual backup. In activity monitor it seems that this job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arsalanali | 28 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hello I have my BE 2010 R3 connected to Dell Tape Library with 22 LTO4 tapes, one cleaning tape and empty IO station. Everything is configured and working fine ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TomaszB | 28 Mar 2012 | 11 comments
I need a solution Hi, I have a backup rotation as follows. Monday: Full Tuesday: Inc Wednasday: Inc Thursday: Inc Friday: Inc My problem is that the full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Noony | 28 Mar 2012 | 11 comments
I need a solution Hi All, im running daily (when ive changed the tapes) an inventory automatic. But when the backup runs at night i notice the tapes tapes have been spit out.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hansdev | 27 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution Dear Expert, i have NBU 7.1.0.3 as master installed on windows 2008 R2 ent and using VTL as storage. sometimes when the job running failed with this error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by muhanad.daher | 27 Mar 2012 | 20 comments
I need a solution we have two sites that use netbackup and each site has the same set of barcodes. I'm looking to import tape 0169L3 from site 2 to site 1. The problem is that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by felonious_caper | 27 Mar 2012 | 4 comments