Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello fellow Symantec users, I have been trying to create an image in solutions suite and have been constantly getting a error message. The error message says ...
Forum Discussion by boolean | 15 Dec 2011 | 10 comments
I need a solution Hi   I'm a new user and have just set up a netbackup environment with a master server, media appliance and 2 puredisk servers. I'm trying my 1st ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The_Flaz | 15 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution Windows 2003 is taking too long to backup using backup exec. Going to a Windows 2008 R2 + Tape + Backup Exec 2010 R2 + All Updates. The network is all Gigabit on all ...
Forum Discussion by alex1002 | 15 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Hello,   I have Windows Storage Server 2008 R2 SP1. We used iSCSI Target to publish LUN to some servers, and we alsho use Daily iSCSI Target Snapshot. ...
Forum Discussion by Yivgeny | 15 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Hello all!   Does anyone know the best way to configure Recovery for desktop on a WAN link. I would like to configure the management console to take a ...
Forum Discussion by IT WHT | 15 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Hi everybody, I'm having some problems with backup of files stored on a MAC OS X server. The MAC OS X server have the RAMS agent installed properly and, ...
Forum Discussion by icisspa | 15 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution Master = WIN2003 Enterprise w/SP2, NBU 6.5.6 Client = WIN2003, NBU 6.5.6 We were running out of room on the Master's main drive.  I moved the largest ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Learning Everyday | 15 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, when i start backup job to directly tape, backup rate is very high.. but when duplicate backup start after deduplication backup, job rate is too slow... 30 ...
Forum Discussion by legioon | 15 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, We have 5 SQL Instances (With Their OWN IP/Host Name) running on a Windows Cluster. I have Enterprise Client Licenses for both the Physical Nodes. However, ...
Forum Discussion by bknkrishnan | 15 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, Software: Backup Exec 2010 R3 with all the latest updates I am currently having problems ejecting tape from our tape drive, when I select "Eject tape ...
Forum Discussion by Jay Rahman | 15 Dec 2011 | 3 comments