Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

No I need a solution I´m a BE TSA, got a quiestion, please answer:   NOTE: Using an Autoloader After ...
Forum Discussion by Andre Ruas | 04 Jul 2012 | 2 comments
I need a solution We have been using Backup Exec 2012 trial and we are having issues which seem to be known by Symantec regarding backing up clients via vCentre: ...
Forum Discussion by NMC27 | 04 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution Hello! I have Exchange Server 2010 SP1 and using Backup Exec 2010 R2 for mailbox backup. My backup one of the Exchange databases hangs during the consistency ...
Forum Discussion by Androsov | 03 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution We're using the BE2012 with W2K8 R2, mount with one LUN of EMC SAN storage as U: Drive. We perform this RAW backup of U: Drive everyday, and we execute the ...
Forum Discussion by Benjamin Chiu | 03 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution Hi to all: I would like for your valuable help, in order to know if Can Backup Exec 2012 perform backup replication ? specifically if with BE 2012 we can perform ...
Forum Discussion by george_160 | 03 Jul 2012 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Dear Sir,   I’ve been using bpbkar32.exe on a system to backup my web application, and I also use a monitoring software to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mike Lin | 03 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution I have upgraded an NBU 7101 Master server to NBU 7503 - all OK.  Following the upgrade I introduced another Media Server (3 allready), installed NBU 7503, added the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 03 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution When a tape has run out of space in the middle of a job is the only option for it to rollover onto scratch media? Is there an article describing the rollover process ...
Forum Discussion by Upinit | 03 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, Previous is just only 10hours. No changes or added files.  any idea why is it happening?? Thanks, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dontshoot | 03 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution This has happened once and i thought its was just a one off thing but its happening again I recently just configured backup to disk (GFS) to Nas using backup exec ...
Forum Discussion by sky-walker | 03 Jul 2012 | 2 comments