Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I have several severs that run Backup Exec 12, each having an external hard drive. When a tape is inserted into the drive, it may, doesn't always happen, pop out ...
Forum Discussion by cstengel | 19 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution I was just on the MySupport portal to create a new case for SSR2011ms and I noticed System Recovery Management Solution 2013 As on option for product version ...
Forum Discussion by Linas | 19 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution Hello to all, In a Backup Exex 2010 R3 and EV 9.0.3 environment, i want to backup EV resources with BE, and EV agent. I installed BE agents on all EV servers, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AG81 | 19 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hi people. When I try to run a job in backup exec 11d it does not do anything and I have to cancel the job, and in job log shows the error: "Error - Mount ...
Forum Discussion by isidro gomez | 19 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution This is an error that I encountered every now and again in backup exec 2010, and, in that version, it was easy enough to fix. If the error showed up on a normal B2D ...
Forum Discussion by Chase Drouillard | 19 Apr 2012 | 7 comments
I need a solution Hello Experts, We have a new client that is a Windows 2008 R2 failover cluster. NetBackup 6.5.6 is on the server and on each node of the client, and we are using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Glo | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution I am having a issue with a Windows Client not backing up, I installed the NBU 7.1 client on a Windows 2008 server but's its not connecting to the master server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbustarter380 | 19 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution I used to back up to disk and then duplicate to tape in BE 2010 and that consisted of 1 job.  In BE2012, with the server-centric approach, I'm backing up each ...
Forum Discussion by jrsmith1279 | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I am currently trying to set up the Symantec Management Plugin for VMware but am stuck at the following stage: Run the command in command prompt:  ...
Forum Discussion by harsha30 | 19 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hi all, I'm just confused about some jobs within my BE2010. I have two Jobs one is full and one is inc. Every weekend the BE do the full backup and every day ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 19 Apr 2012 | 2 comments