Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi All We have a SQL database Server and an Exchange Server Hosted as guests on a VMware server.  The data for these servers resides on RDM (Raw Device ...
Forum Discussion by D. Troutt | 13 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hi All Here is the situation: We are using VMware and RDM to support a SQL database.  The actual storage is large and resides on SAN storage. We would ...
Forum Discussion by D. Troutt | 13 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hi there, This is my first time here so hello to everyone , after googling with no seccess here is the issue that I'm having, which BTW drive my ...
Forum Discussion by Manny-IT | 13 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Tengo un pool de 10 cintas. Cuando realizo un backup, el BE graba en varias de las cintas del pool. Quise hacer un restore y me apareció el siguiente error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hmontero | 13 Mar 2012 | 12 comments
I need a solution I am receiving the following errors related to backing up my NAS server: V-79-57344-3844 - The media server was unable to connect to the Remote Agent on machine… ...
Forum Discussion by Leo2011 | 13 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, i have a client with a Vmware Cluster, with ESXi 5.0. Every guest machine is backing up Ok, but i´m facing one guest machine that´s driving me crazy (it´s a ...
Forum Discussion by timgarbim | 13 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution Hi there, we have recently purchased a bluearc with 50tbs of storage, we are looking for a solution to back this file server up to a tape library either lto4 ...
Forum Discussion by napoleoneng | 13 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hello to all !!! I was wondering if someone might be willing to clear up a bit of confusion I have around the Pre/Post commands associated with the Properties of a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FarHorizons | 13 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution I am trying to backup Enterprise Vault 10 using agent fot Backup Exec 2010 R3 on Windows 2008 environment (for both EV and BUE) and getting the following error (see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 13 Mar 2012 | 9 comments
I need a solution Is there a way to perform an agentless backup?  We are using a User Defined Selection list where installing a backup agent is not possible.  I keep getting the ...
Forum Discussion by seag33k | 13 Mar 2012 | 6 comments