Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Our support staff is required daily to eject tapes to be taken off-site. When this occurs tapes may be in use that were used the previous night for backups and they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GAGET | 13 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Hey All, Today was my first test of NBU 7.1 VMware Protection in my lab.  I am looking for any comments on how good or bad my performance is.  Based on my hardware, ...
Forum Discussion by Andrew | 13 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution Just updated to Backup Exec 2010 a few months ago, and just recently moved my Red Hat 5.6 server that is running Oracle onto this backup server. Ran into 2 ...
Forum Discussion by jrobertson422 | 13 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Dear BE Gurus, Backup Exec is installed on a Windows 2003 server and he is a part of the domain computers. I have also a second Main Windows 2008 R2 server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mamelas | 13 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution Hello I have this issue:- http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH66743  It says its been fixed in 2010 r2, however i am ...
Forum Discussion by RJM | 13 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Branched to a new discussion, since it doesn't relate to the old thread   Hello, we have a little Problem with "Backup Exec 2011" We ...
Forum Discussion by Timo2011 | 13 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Backups have been working fine up until last night. Nothing has changed from the previous backup that would cause this but now all Windows Server 2003 machines being ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbjoe | 13 Dec 2011 | 10 comments
I need a solution I have run the backup on two multiple copies but i can see only the content of one in backup and restore window . How can I see the content of another copy. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NEERAJ MEHTA | 13 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Server 2003, Backup Exec 10 build 5484   Jobs had run just fine for 4 days.  The backup to disk folder is a hot swappable scsi drive.  Now, jobs just queue. ...
Forum Discussion by Lee Hosbrough | 13 Dec 2011 | 1 comment
Non-data threatening / major functionality Public fix available 176810 ...
Known Issue by Robert H. | 13 Dec 2011 | 1 comment