Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello, We installed new media server: NBU version 7.1 OS: AIX 7 Robot: ACS. But we have a problem, when the inventory finish at the end of process ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carlos V | 17 May 2012 | 4 comments
I need a solution Dears , we are using tape library contains 96 tape , what is recommendation steps   to  replace about 16 tape as it takes long time if we use the Mail ...
Forum Discussion by ramy.shaker | 17 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, I'm running into a problem here banging my head against a wall and would appreciate some additional insight. I'm configuring BE2012. When I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jc-pro | 17 May 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, I am receiving the error "Unable to update the backup items the method backup item was called with invalid arguments" when trying to carry out a ...
Forum Discussion by JDR1990 | 17 May 2012 | 11 comments
I need a solution Recently I have setup a new backup job for some 4TB volumes on a IBM Nseries N6040 filer but have been getting the below errors: 17/05/2012 05:38:23 - Error ...
Forum Discussion by j083418 | 17 May 2012 | 1 comment
I need a solution This will be my last question before go live. In BE2012 if I careate a job set to tape for a server group and set them to start at say 8pm...will they all start at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CEIMaine | 17 May 2012 | 7 comments
I need a solution Hi    I am trying to change the IP of the NBU master/media server (RHEL 5.5) from one VLAN to another. Though this shouldnot create any problems, for me the NBU ...
Forum Discussion by giri b | 17 May 2012 | 3 comments
Presently it seems the only way you can monitor a jobs throughput or rate is by viewing the job rate Column, problem with this is that it seems to be an average of the entire job since it was started, when trying to troubleshoot backup times it would be ...
Idea by be-nugget | 17 May 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, I have been given a project to create backups to tape for a site at one of the customers we provide IT services to and was wondering if somebody could give me ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JDR1990 | 17 May 2012 | 4 comments
I need a solution Ladies and Gents - problem backing up VM state usign SAN mode, see below. vSphere5, vCenter5 - latest patch release, Windows 2008R2 with Backup Exec 2010 R3. ...
Forum Discussion by Egroeg1980 | 17 May 2012 | 1 comment