Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello All, As anyone saw a retention period not being respected? Netbackup is expiring images before it should. It’s a User_backup. CASE: Backup date ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Malak | 18 Apr 2012 | 14 comments
I need a solution Hello All, I've been searching all morning, but it seems a lot of the links to a KB don't work anymore. Looking for some insight into this. I don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EMR | 18 Apr 2012 | 6 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution Not sure this is ...
Forum Discussion by Jibs | 18 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution I've been fiddling with the new Backup Exec 2012. I've finally it got it working semi reliably. However I'm backing up a VMWare host and the backup will ...
Forum Discussion by Baron164 | 18 Apr 2012 | 8 comments
I need a solution I have master running on Linux - NBU 7.0.1 - Media server windows 2003 - NBU6.5.5 I have a vault policy for a profile and the media's didnt get ejected. The ...
Forum Discussion by Deepak G | 18 Apr 2012 | 5 comments
I need a solution Is anyone using this?  I just downloaded the plugin but it has alot of confusing requirments that dont think we have setup. I was under the impression that I just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 18 Apr 2012 | 9 comments
I need a solution Dear All I have backup exec 2010 R3 SP2  install on 2 Mail exchange (DAG) i have problem when i try to take a backup : --------------------------------------- ...
Forum Discussion by mohammad.abushaar | 18 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, Backup job on the netbackup client is failing with the error code 13. Please find the details below. Apr 17, 2012 11:20:06 PM - Info bpbrm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Varma Chiluvuri | 18 Apr 2012 | 14 comments
I need a solution We have 20+ windows 2008 r2 servers with virtuozzo filesystem and we're using offhost backup option. Bbecause of symlink style folders the include exculde ...
Forum Discussion by griffo | 18 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution My Envoirment : Master Server :6.5.6 Solaris Media Server :6.5.3 Windows Server 2008,Service Pack 2 We are gettingthe below  error on Media Server : ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AK1980 | 17 Apr 2012 | 8 comments