Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Ok Just had our Exchange 2007 server stop receiving external emails. We had our support partner look at it and he said the problem was that the Backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ajcc22 | 18 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution snapshot error encountered(156).... Detailed Status.... 6/18/2012 2:17:13 PM - requesting resource ctsintcosfba.NBU_CLIENT.MAXJOBS.CTSINTCOVNOMR 6/18/2012 ...
Forum Discussion by Yuvi | 18 Jun 2012 | 7 comments
I need a solution Hello. I'm looking for advice for setting up our backup exec solution for our DR plans. We currently have a Central Admin Server at one site, and a Media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by leeweedon | 18 Jun 2012 | 5 comments
I need a solution Hi All, First I will explain my senario. I have two servers, One is a domain controller and other one is a member server. Both are in same domain and has been same ...
Forum Discussion by sachitha | 18 Jun 2012 | 5 comments
I need a solution Hallo zusammen, ich setzte einen Windows Server 2008 R2 mit Autoloader und BACKUP EXEC 2010 ein. Es sind alle Windows- und Backup-Exec Updates und Patches ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xeox | 18 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm having a problem with a few of my Windows boxes. bpbkar32 is exceeding 90% CPU utilization. and its not just a one time thing. the issue is repeated ...
This issue has been solved
Forum Discussion by YDardeer | 18 Jun 2012 | 9 comments
I need a solution Hi, I'm in trouble using my tape library for backups. Thing is I have 20 tapes BE can use. I added all of em in a pool my backup uses with an overwrite ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dpelligra | 18 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I'm quite new in Backup Exec 2010 and Backup Exec System Recovery 2010. Currently, when performing a full backup of my system it always gave me this ...
Forum Discussion by roger@nchoil.com.sg | 17 Jun 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Guys Does anyone know about this issue? For example I have a weekly backup job which will back up 1.1TB data to the disk. The first week backup is ...
Forum Discussion by Ewen | 17 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I am facing some issues seeing the same media in different vault locations. When a overwrittable tape which was previously on a offsite vault has been moved to ...
Forum Discussion by zak2011 | 17 Jun 2012 | 13 comments