Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello! I have a bit of a weird situation, I have a couple of netbackup jobs that are failing but they are not in the policy. Any thoughts? Thanks! Fred ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fordpony65 | 01 Mar 2012 | 7 comments
I need a solution Hi, I am running Symantec Backup Exec 2010 R2 to backup our Exchange 2007 databases using GRT. I am trying to restore an individual contact item from a backed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmelville | 01 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution SSRMS2011 and Symantec End point on Same Machine.. We had two s ame products of Symantec Inc, Symantec System Recovery 2011 Management Sulotion and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kalaqu Khan | 01 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Hi All, Recently; i've been experiancing issues in a SAN client. Let me explain how its all setup, San Client: Windows 2008 R2 EE, on QLE2462. FT ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rizwan84tx | 01 Mar 2012 | 12 comments
I need a solution Hello, I need to get a backup and recover tool for our Active Directory. Free solutions like adrestore.net can already restore ad objects regarding tombstone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EAF | 01 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Guten Tag Wir verwenden auf einem Windows Small Business Server 2008 mit Microsoft Exchange 2007 SP3 und allen Updaterolls die Backup Exec 2010 Small Business ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bfwad | 01 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution Hi all, I have Oracle 11.2 DB on AIX 6.1 with NetBackup 7.1 client, Windows 2008R2 NetBackup 7.1 as Master Server. I have not firewalls between client and server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alex_al | 01 Mar 2012 | 18 comments
I need a solution Hi folkfs. I'm looking for link to download the 60-days trial version of Backup Exec 2012. Thanks in advance for your help. ...
Forum Discussion by PatMut | 01 Mar 2012 | 7 comments
I need a solution I have Backup Exec 2010 R3 (updated recently) doing a backup of a single Exchange 2007 maistore.  When it runs, it fails after 3 minutes or so with the following ...
Forum Discussion by DilbertW0199 | 29 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution Hi all, I have this exchange client, 3TB of Exchange data to backup, the server is already a Media Server with LTO4 Drives but my full backups are taking 48 hours ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Adriano_BR | 29 Feb 2012 | 5 comments