Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Master server: NBU 7.0.1 and OS: Win2008 R2 Ent; Old Media server: NBU 7.0.1 and OS Win 2003; New Media server: NBU 7.0.1 and OS: win 2008 R2 Ent; Storage: ...
Forum Discussion by Amaan | 26 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Just a quick question about multiplexing. In the master host I have 2 jobs per client In the policy I have 2 jobs per policy The schedule is set to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by felonious_caper | 26 Mar 2012 | 4 comments
The functionality within backup exec 2012 for creating backup jobs for more than one server has disappeared. Before in backup exec 2010 you could backup two servers in one job to one tape. Now the software creates a job for each server and you have ...
Idea by Backupuser2345 | 26 Mar 2012 | 71 comments
I need a solution Hello All, I received a new tape drive for my tape library.  I ran the configuration wizard to bring the new drive in so that Netbackup can see it.  The drive is ...
Forum Discussion by phxfire | 26 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution I am backing up 11 physical servers with a Dell PowerVault 124T with LTO3 tapes.  I used the wizard to set up a daily differential, a weekly full, and a monthly full.  ...
Forum Discussion by GianniCool | 26 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hi i have tried everthing, and cant find a solution. We are using Backup Exec 2010 R3 SP2 on Server 2008 R2 SP1. test emails and other info email are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dori_bashan | 26 Mar 2012 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi NBU Folks, I have the following requirement for backup start and stop script. If you have any that matches this, appreciate if ...
Forum Discussion by Satkay Satish | 26 Mar 2012 | 11 comments
I need a solution My VMWare (and yes, I am now using a paid-license version of ESXi!) backups of the VMHost are backing up, but finish with two different exceptions: ...
Forum Discussion by Steve Kratz | 26 Mar 2012 | 11 comments
I need a solution Hi, I am trying to configure Backup Exec 12.5 to backup to a 2TB NAS and am having a few issues. Ideally I would like to have a full system snapshot each ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Estranger | 26 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hello. Please any solution how to take backup to LTO. We have tape device and a few LTO tape inside this device. We want to make backup direct to some LTO and ...
Forum Discussion by ch1ermoi | 26 Mar 2012 | 1 comment