Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi Guys,       I had one of the weirdest situation around I guess. My backup had error requesting media error during a full blown backup (all clients running at ...
Forum Discussion by khaiyen | 01 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution hi, am new to back up exec and i have been try to create a back up job for this user but i keep on getting this is dailog box with a logon account selection title... ...
Forum Discussion by nretni | 01 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution I had an SBS 2008 that had a couple failed hard drives and I needed to restore... It had a backup from BE 12.5... I followed directions as noted here: ...
Forum Discussion by lee swanson | 01 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution HI Iam usina Backup Exec 2010 R3 Is there a way i can manually create a DR file , if so how do i do it 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sharan1988 | 01 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, Only two clients BMR backup failed with error code 1  "BMRERR: Received BMR error: Errors were encountered while discovering disk configuration. ...
Forum Discussion by kumar.senthild | 01 Feb 2012 | 7 comments
Data threat/Security vulnerability Investigating/gathering information ...
Known Issue by Colin Weaver | 01 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi I am running Enterprise Vault 9.03 and Netbackup 7.1.0.2 I have been sucessfully running backups of my open partitions using this configuration for a few months ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tim_d_jordan | 01 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all,      I have a question about the requirement of Backup Exec to back up VMware guest hosts. Let me explain:   The Backup Exec Software ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mmeeggaann | 01 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, I have a server that I am going to use to backup to tape with. I also have 2 other exchange 2003 servers, I understand that I will need a copy of the core ...
Forum Discussion by jgough | 01 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, We have Enterprise Vault 9 installed and use Backup Exec 2010r2 with the enterprise vault agent installed.  I have been instructed by a symantec ...
Forum Discussion by RonnieArrowECSUK | 01 Feb 2012 | 4 comments