Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I have 8 servers which do backup using Backup Exec Ststem Recovery 2010 (8 separate jobs) and then use offsite copy to upload data to offsite location at our ...
Forum Discussion by bkupadm | 24 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution   Hi all, Recently I tried to perform FlashBackup on Storage Foundation volume sets using vxvm method, and after create FlashBackup policy the validation ...
Forum Discussion by s_p_kvw3000 | 24 Oct 2011 | 10 comments
I need a solution the "CASO" environment of "Backup Exec 2010 R3" -- Deduplication Storage   A down of MMS which is sharing will not start MMS which has received ...
Forum Discussion by njc3754 | 24 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Dear Experts, Please let me know if shared disks in cluster are considered for backup in ALL_LOCAL_DRIVES backup. Its purely windows envionrment with Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GHS-NBU-ASC | 24 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution We are trying to use the dedupe option to back up a server over the wan.  Has anyone done this? Dedup over the WAN is not a Dedup over the WAN is not a good ...
Forum Discussion by Shawn Holmes | 24 Oct 2011 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) master/media server: NB 7.1.0.2 (windows 2008 R2) client: hp-ux 11.23 (with NB client 6.5) while trying to connect we ...
Forum Discussion by stevenfoo | 24 Oct 2011 | 9 comments
I need a solution Hi all, I'm running Backup Exec 11d, I've just replaced the tape drive from DLT to Tandberg RDX. Having problems with allocating the media. Everytime ...
Forum Discussion by DavidPowell | 24 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution I am backing up a MAC OS X Server from a Windows BE 2010 Media Server. The BE Agent for MAC OS X is installed and running on the target system. The primary ...
Forum Discussion by Tostaky | 24 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Running 11d and cant figure how to schedule a task that will unlock the door on the day before we run a full back up,   Any help much appreciated. ...
Forum Discussion by jdcooper90 | 24 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Hello together, hope someone can help me out. We are running EV 9.0.1 for Exchange. Since last week I have starange issue on the VAC. EV does not display ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Contonso | 24 Oct 2011 | 10 comments