Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hallo! Operating system: Windows 2003 SP2 R2 Backup Exec 2010 R3 intalled on it and work with tape library MSL 6030. I try to recover individual mailbox, ...
Forum Discussion by Achilles1 | 21 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Do you know where "vsnap.idx" is located? vsnap.idx file is not located in  the root of the drive(s) being backed up. To find this file, firstly, I ...
Forum Discussion by Junghui | 21 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all   We have Oracle 10G and 11G and is getting protected via NetBackup 7.0.1 backup destination is LTO 4 Tape. Previously my DBA used to backup the DB and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by captain jack sparrow | 21 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution Hi All, Need your help regarding the lotus domino 8.5 running on Redhat Linux 5.0 (IBM Zseries server) is it compatible to Netbackup 7x even the flat file ...
Forum Discussion by RickAndrei | 20 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hi.   I have a production environment consisting of a single physical machine as the domain controller, which hosts eighteen virtual machines (which are members of ...
Forum Discussion by Vickreman Chettiar | 20 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, I have a server running Windows Server 2008 Enterprise SP1 with 2 Fusion io drives ( www.fusionio.com ), set up as dynamic disks and mirrored in Windows. ...
Forum Discussion by NeilB | 20 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hi All, Usually we get notification for backup that run in error. However we don't get any email that for successful completed backup. The only exception ...
Forum Discussion by stevenfoo | 20 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am new to Backup Exec 2010 R3; I have to backup my servers like each days backup will goto Tape Slot 1 (SUNDAY), Slot 2 (Monday) and vice versa. I ...
Forum Discussion by saqeb | 20 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Here is the situtation.... I have nine servers that I need backed up in a grandfather, father, son rotation. Seven servers have BE2010 installed and the other ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tech001 | 20 Oct 2011 | 9 comments
I need a solution I have finally got my backups to stop complaining at me, but I see now many of my tapes are 'full' but the data reported is 0 or 64KB. Attached is a picture ...
Forum Discussion by cgill | 20 Oct 2011 | 4 comments