Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I am not a "windows" person, but I have been backing up windows clients to NB running on UNIX platform (6.5.6). Though I never really paid much attention ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2000 | 10 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution I have two 5200 (2.1a) appliances being used in my environment.  Yesterday morning my backups stopped working with status 213, 2074, and 83's.  i after opening a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 10 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution I am having a ongoing issue with BESR getting hung on "Creating System Recovery Point" at 45% each day... any help would be appreciated!!! thank you. ...
Forum Discussion by JordanMF | 10 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Hi guys, first of all, sorry if I missed something on another thread, I did some search and didn't find what I was looking for. I'm not skilled with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bruno Villeneuve | 10 Jan 2012 | 7 comments
I need a solution I'm using buex 2010R2 and need some advice on backing up files. On my servers do I need to backup the system state and shadow copy components everyday? How ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 10 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution Alright guys, I cant seam to get more then 1 back up to compleate secucessfully. When it tries to run the 2nd time (7 days later) I get this report:       ...
Forum Discussion by Allen_BryantHCPS | 10 Jan 2012 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) I’m currently working with a client looking to deploy Netbackup 7.1 for their 300+ virtual machines across 36 ESXi vSphere 5 hosts. ...
Forum Discussion by kirkdavis | 10 Jan 2012 | 11 comments
I need a solution Running BE 2010 R2, on a Dell server, with 4GB ram, Windows Server 2008 R2 standard (64 bit). What's the recommended way of restoring the Backup Exec server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by geraghty | 10 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi I am trying to back up a Microsoft Exchange 2010 DAG using Backup Exec 2010.  However, it continually fails with the error 80042316 which states " VSS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gjayne | 10 Jan 2012 | 8 comments
I need a solution Can anyone help please, I have Backup Exec 2010 R3 with Exchange 2010 SP2, and backups do we have a fix for this?? regards Pfarelo Masithulela I ...
Forum Discussion by Mas_P | 10 Jan 2012 | 8 comments